Alla inlägg under maj 2008

Av madeleine svensson - 31 maj 2008 17:11

Vaknade med älsklingen min vid 10:45 . Fan vi försov oss dårå xd. så vi skyndade oss att käka och gjorde oss klara. Sedan åkte vi till Västermalms skola klockan 12 och var där ungefär 20 över tror jag? . jaja. Det var iallafall inge vidare drag med bil utställning om man säger så, men jag o vicky.b roade oss iallafall (y) . Satt oss på Big Boy och käkade strips o solade vid begravnings platsen typ ;p.<3 .


Åkte hem vid 14:00 tiden eller vad klockan var, sedan dess har vi bara latat oss och typ käkat mat o snackat och bränt ut musiken på en skiva :p. Jag var data smart för första gången då iallafall (y) . men pallar inte att förklara ;p aja. Nu ska snart jag o fredrik ta med oss epan ner till bergsjö och softa lite =). lite långt att köra med epa men vafan, man kan ju driva tiden :)!. Vet ej om vi blir där hela kvällen, men det märker vi .


Seyah / madeleine <3

Av madeleine svensson - 29 maj 2008 21:35

Igår så kom älsklingen till mig och sov hos mig, myys <3 .


Vaknade upp med bejb, ville inte kliva upp. Så trött xD, också så skulle man bara ha en lektion dårå, ännu bättre alltså!. så jag slutade 10:30 och då tog jag 10:55 bussen hem och då låg Fredrik o sussade i sängen, la mig med han ett tag, sen så gick vi ut och solade o käkade Kall sallad <33. Solade kanske 1 timme eller så, sedan så åkte vi epan till bommen grillen och köpte oss en mjukglass och satt oss i en park som många nog inte vet vart den ligger, men iallafall. Sedan åkte vi hem och myste oså, sedan mot 15:20 så tog vi epan till norrviksand och gick på klipporna och käkade chips o drack vatten och hade det fett mysigt på klipporna. Vattnet var iallafall iskallt ;o. hualigen! iallafall så åkte vi sedan hem och var hemma kankse 18:30. så då käkade vi middag, o satt och snackade med mamma o pappa oså =) sen kollade vi på tv och sen så gick vi ut med sippo till statoil och jag hyrde film som jag ska kika på ikväll.


As skönt, ledig imorron eftersom jag inte har nått i skolan kvar att göra, sedan så skulle jag igentligen på HK;n men då var den inställd så då är jag leeedig =)! Så nu ska jag tända ljus på rummet, göra en ansiktsmask o sätta mig i ett fotbad <333 .


Seyah / madeleine<3

Av madeleine svensson - 27 maj 2008 22:20

Försovning i morse ;/. Skynda mig som satan men han ändå med bussen. Hade Musik prov på morgonen som inte gick nå vidare tror jag!? . känndes sämst iallafall .. .


Efter man käkade lunch gick vi o snackade med sylvie och sa att vi har inte mer i plugget att göra eftersom jag o josse är klar med allting. Så vi tog bussen hem och gick till vicky, vi drog ner till jesse's och köpte mjukglass och sedan svullade vi strips på bommen grillen. fyy vad tjockt!. ååångest ! . men men ;p . Drog till vicky o kollade på tv, själv så deckade jag i  soffan o sov kanske 1 timme eller vad dom sa ;p . sedan gick vi upp o gjorde mackor =) . sedan så efter en stund så gick jag o josse hem!. Sedan när jag kom hem har jag bara tagit det lurre o typ städat rummet och käkat mat o suttit vid datorn o lekt lodis -,- . Snackade nyss med älsklingen, och jusst nu sitter jag i en Jordgubbs ansiktsmask :). luktar sommar o är rosa (Y)!. myyys de :) ! . Men nu ska jag tvätta bort de och kolla lite på tv tror jag, men höres =)

Seyah / madeleine <3

Av madeleine svensson - 22 maj 2008 22:11

Drömde att mamma kom in klockan 6 i morse och väckte mig och jag visste att jag fick sova längre. Så jag sov, och försov mig (a) . klev upp 07:40 ca!
men då vare så att mamma kom in till mig klockan 07:10 och väckte mig, därför somnade jag om och trodde klockan var 06:00 . as bra (y)


Iallafall så klev jag upp och slänge på mig kläder oså, sedan så kom josse o vi gick till bussen :) . efter skolan tog vi en promenad till stallet (Nolby, NRF) och fixa med vicky's häst, sedan red jag o vicky och hoppade även, as länge sedan man hoppade ;o . hualigen. Iallafall så när vi kom hem så gick jag och josse ut med sippo o sedan så hade simon fixat käk åt oss mig, josse o simon dårå :) . Sedan så har jag o josse bara softat o skrattat o haft fett skojj :D! . När jag kom hem gick jag in i duschen och möös :) . sedan har jag bara tagit det lurre. Ska plugga snart tror jag om jag pallar, ont i huvve o fortfarande halsen -,- Mamma har köpt värsta hostmedicinen till mig o papi, måste ta de innan jag lägger mig för de innehåller en vis mängd morfin ;o. Osså mamma ba: fast de skulle jag inte sakt, då kommer du ju ta hela flaskan :D. hahahaha ^^ jag ba; Men då får pappa o jag bli groggie när vi somnar, skojjsigt xd. or not! men man somnar fort iallafall :D .


Aja, näst nästa vecka ska jag skita i skolan för jag ska ut på praktik istället för jag är så skolless och nästan klar med allt :) . as soft, så nästa vecka äre bara att göra klart dom sista sakerna. Myyys !  Men nu ska jag plugga lite sedan ska jag sova , Natti natti <3


Seyah / madeleine <3

Av madeleine svensson - 21 maj 2008 21:45

As hon i halsen idag igen, vart tvungen att gå till skolan eftersom jag måste plugga ;/


Klev upp klockan 07:20, sent som vanligt (a) . hade lektioner slutade 12:45 för jag fick inte vara med på gympan, så jag tog en promenad till bommen och mötte chrisse o gick med henne hem. Sedan så har jag bara tagit det lugnt hemma. Var med Josse o Vicky emot kvällen och sedan kom Fredrik hem till mig. Vi gick ut med sippo och myst o kollat på tv. Jusst nu sitter vi och kikar på Lost, jag fattar nada ;s . ville se Pussy Cat dolls, men får vell kolla nästa gång istället :)


Men nu ska jag fortsätta kolla,

Seyah / madeleine <3

Av madeleine svensson - 20 maj 2008 21:37

fortfarande sjuk, och har en as hes röst och låter som en viss person när jag sanckar xD. Måste på skolan imorron eftersom min älskade vänn josefin är så klantig så hon glömmer mitt plugga hela tiden -,-. Aja, därför är jag tvungen att gå till skolan =D. as kuuul!


Morgonen började med att pappa kom hem med lunch så jag klaev upp vid 11:55 kanske hon var. Pappa åkte o fiskade och mamma o chrisse var borta så jag tog en mys dusch och sedan kom mamma och chrisse hem och skulle till birsta, så jag frågade om jag fick följa med för jag behövde en ny bh. Så jag fick det trots min hosta xd. Vart mycket inköpt idag eftersom jag har massa pengar o presentkort. Detta köpte jag:


* En röd/orange BH - Lindex

* Matchande Hotpants till - Lindex

* Vita,svarta o lila Thighs - Kapphal

* Röd cardigan - Gina

* En mascara - Hm

* En beige längre cardigan - Cubus

 allt har gått på ungeför 500:-


ca: 2000:- kvar ;o :D myyys! fast jag ska till frissan och blondera mig också som kommer gå på lite pengar =)!. Aja, sedan kom jag hem och då har jag bara tagit det lugnt för hostan har blivit lite värre xd Har nyss käkat nu och ska kolla på en rulle snart som är hyrd =)! . Men nu ska jag till bilddagboken o fixa upp nån bild eller så ;)!


Seyah / madeleine <3



Av madeleine svensson - 19 maj 2008 16:29

Har knappt sovit nått inatt, bara hostat och hostat. Gick upp klockan 1 kanske hon var och gick på Toa och spydde galla, sedan stog jag där inne as länge och hostade en massa. Försökte somna om igen men inte så lyckat, kollade på bilder på telefonen tills jag somnade.


Imorse vaknade jag med knappt nån röst, hostat sönder halsen garanterat. Mamma försökte få mig till skolan och "testa" och se om jag blev nå bättre, pappa på en gång "hon ska inte på nån skola, var vaken jag med och hörde hur hon spydde på toan". så då fick jag stanna hemma idag, dagen har gått till att sova o kolla på tv. Solade lite förut men orkade inte mera. Var ganska nyligen med pappa på Statoil och lämnade in filmen jag och fredrik hyrde igår, jag skulle hyra "What happens in Vegas" men den var utyrd så jag hyrde "Georgia Rule" istället, det är regissiören av "Pretty Women" och "en prinsessas dagbok" så då måste filmen vara bra iallafall :) ! Så kvällen kommer vell att gå åt till att dricka massa té och mysa med film. Sedan blire vell till att sova. uscha, hatar att vara sjuk ;/! .


Seyah / madeleine <3

Av madeleine svensson - 17 maj 2008 17:35

Vaknade idag utav att familjen + Fredrik kom in och sjung för mig :) . var hyffsat död men det funkade, öppnade presenter och fick massa kläder, skor, en puff att sitta på vi datorn,pengar och utav bejb fick jag ett kort där det stog att en överaskning väntar mig den 1 juni och jag skulle ta med mig, bikini, oömma kläder och helst gummistövlar. Hyffsat nyfiken man är ;o. sedan klev jag upp och käkade frukost oså, sedan 11:30 kom det lite folk till mig, då fick jag ett presentkort på HM för 400:- osså pengar ;)!.


Mamma skjutsade sedan hem oss till fredrik vid 13:00 tiden och sedan har vi bara fixat oss inför crusingen i huddik och käkat Tahimat och spelat guitar hero ;). Nu väntar vi  bara på att åka typ xD


Nästa vecka blire att börja övningsköra (Y). kuuul !

 seyah/ madeleine <3

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards